De Gaanderbode
Kijk hieronder de Gaanderbode online in.
Kijk voor alle edities op de homepagina

juli/augustus 2022
gaanderbode6-5 2022

mei/juni 2022
gaanderbode6-4 2022

april 2022
gaanderbode6-3 april 2022

maart 2022
gaanderbode6-2 maart 2022

februari 2022
gaanderbode6-1 feb 2022

Nieuws

Pleinenfeest Gaanderen:
25 september 2022


geplaatst: 24-7-2022
pleinenfeest Gaanderen 2022 Zondag 25 september is het zover: het Pleinenfeest in Gaanderen wordt weer gehouden! Er staan al allerlei leuke activiteiten op het programma! Van Living Statues voor en door kinderen tot een horecaplein door Café en Zalencentrum Hartjes, van diverse kermisattracties tot muziek, sport en (hopelijk) weer een kleedjesmarkt: organisator Johan Peters van Peters Events doet er al een paar maanden alles aan om er een fantastische dag van te maken.

Activiteiten van binnen en buiten Gaanderen
Johan Peters: “Het is een feest voor en door Gaanderen. Hoe meer het dorp betrokken is, hoe beter. Daarbij is het óók de bedoeling dat het echt een mooi feest wordt. Om dat te garanderen zijn er ook externe attracties, zelfs vanuit het buitenland, betrokken. Het horecaplein bij het Ganderije leek even moeilijk te organiseren vanuit Gaanderen maar gelukkig heeft Hartjes nu aangeboden om dit te verzorgen.”

Kleedjesmarkt, badminton, Frozen prinsessen
Badmintonvereniging Poona is onder andere aanwezig met een stand en zo mogelijk een badmintonveldje en er lopen de hele dag Frozen Prinsessen rond, die maar al te graag met jou voor een selfie willen poseren. Voor kinderen en jongeren is er (onder klein voorbehoud) een kermisbungeejump [update 31 aug 2022: de bungeejump gaat helaas niet door], er komt een draaimolen en voor de kleinste coureurs een autocircuit.

Het is nog even de vraag of er een kleedjesmarkt komt. We zijn nog op zoek naar iemand die de organisatie hiervan op zich wil nemen. Verder hebben we waarschijnlijk een mooie verrassing voor de bewoners van woonzorgcentrum De Pelgrim. Peters: “Er is mij alles aan gelegen om het Pleinenfeest een feest te laten zijn voor álle leeftijden!“

Doe mee en huur een kraam
Heb jij een leuk idee, wil jouw vereniging ook wat doen of presenteren of wil je een kraam huren, neem dan vooral - voor 7 september - contact op met Peters Events! Hoe meer activiteiten, hoe groter het feest. Meld je aan via mail: eventspeters@gmail.com of kijk op www.peters-events.com
De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
Jaarlijks verschijnen er circa 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.kosteruitvaartbegeleiding.nl/

http://www.techstate.nl/?utm_source=Gaanderbode&utm_medium=Krant&utm_campaign=Verkeer&utm_content=advertentie-januari

https://uitvaartzorgkremer.nl/

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

http://tekst-oke.nl

http://gaanderhuus.nl

https://www.facebook.com/stichtingsamterborg/

https://www.wijkwerkdoetinchem.nl/wijkwerkdoetinchem/wijknetwerk_44889/

http://www.dorpsraadgaanderen.nl/

https://hsvdoij.mijnhengelsportvereniging.nl