De Gaanderbode
Kijk hieronder de Gaanderbode online in.
Kijk voor alle edities op de homepagina

februari 2020
gaanderbode4-1feb2020

december 2019
gaanderbode3-8dec2019

november 2019
gaanderbode3-7nov2019

oktober 2019
gaanderbode 3-6 oktober 2019

september 2019
gaanderbode 3-5 september 2019

juli/aug 2019
gaanderbode 3-4 juli/aug 2019

Nieuws

Lavonn Haarmode uit Gaanderen viert 30-jarig bestaan met jubileumactie!
geplaatst: 10-11-2021

LaVonn 30 jaar Op 1 december 1991 startte Yvonne van Laak haar eigen kapsalon in Gaanderen. Mede dankzij een trouwe klantenkring bestaat de kapsalon op 1 december aanstaande alweer 30 jaar. Reden om daar eens extra bij stil te staan, vindt Yvonne. Daarom houdt ze een verloting met in totaal 30 behandelingen en/of cadeaus. Iedereen kan daaraan deelnemen, zowel via social media als door de kapsalon binnen te lopen en een kaartje in te vullen. De hele maand november wordt elke dag een behandeling of cadeau verloot. Wil je meedoen aan deze feestelijke actie van LaVonn? Kijk dan onderaan dit bericht.

Een vertrouwd adres
Al 30 jaar is Lavonn Haarmode gevestigd aan de Hoofdstraat 5 te Gaanderen. Dames, heren en kinderen kunnen er terecht om geknipt, geschoren of gekleurd te worden. Kleuren is in de loop der jaren echt een specialisatie geworden van het team van Lavonn. "Klanten komen hier voor een complete verandering van haarkleur. Wil je van donker naar blond, of van rood naar een andere kleur, dan regelen we dat voor onze klant. Ook als het ergens anders is misgegaan met het kleuren van je haar, kunnen wij het haar opnieuw kleuren." Maar het team biedt ook een gecertificeerd krullenspecialist en je kunt je wenkbrauwen laten threaden (epileren met draad). Heren kunnen eveneens goed terecht bij Lavonn Haarmode en Barbershop Kruitboss. Het team is helemaal thuis in de nieuwste trends.

Online makkelijk je afspraak plannen
"Op de hoogte zijn van wat er speelt in ons vak vind ik erg belangrijk. Daarom volgen we ook meerdere keren per jaar een cursus", aldus Yvonne. Ook is Lavonn Haarmode een erkend leerbedrijf.
Een paar jaar geleden startte Lavonn Haarmode met een online afsprakensysteem, zodat de klant de afspraak zelf kan inplannen. "Dit werkt voor beide kanten super goed. De klant kan ook buiten openingstijden zelf bekijken wanneer hij of zij naar de kapper wil en de afspraak inplannen. En wij hebben minder telefonisch verkeer. Via onze website kom je heel gemakkelijk in ons afsprakensysteem," zegt Yvonne daarover.

Kortom, Lavonn Haarmode is na 30 jaar nog steeds eigentijds.

Uitbreiding met Well Being by LaVonn
Dit voorjaar kreeg Yvonne de kans haar salon uit te breiden. De aangrenzende ruimte, die al jaren leegstond, heeft ze bij haar kapsalon betrokken. Daar kan men nu terecht voor schoonheids-behandelingen, pedicure en manicure en ook is er een nagelstudio gevestigd. Ook heeft Barbershop Kruitboss een eigen plek in deze ruimte gekregen. En Yvonne startte met het concept Well Being by LaVonn.

Well Being by LaVonn is een centrum waar van alles te doen is om meer geluk en vreugde in je leven te kunnen ervaren. Er worden zowel behandelingen als workshops gegeven. Zo kun je er bijvoorbeeld in de behandelstoel gaan liggen voor een ontspannende Acces Bars-behandeling door Yvonne zelf. Er zijn allerlei workshops, klankschaalmeditatie-avonden, er komen zelfs workshops voor kinderen die hun 'superkracht' willen leren kennen enzovoort.

Beter in balans zijn
Wat is een Acces Bars behandeling? Yvonne zegt hierover zelf: "Je wilt dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed met je gaat. Je wilt liefde voelen voor jezelf, geluk en vreugde ervaren. Beter in balans zijn. Al 30 jaar laten wij mensen stralen met hun kapsel. Hoe belangrijk is het als je van binnen net zo straalt? Dat innerlijk en uiterlijk in balans zijn? Daarom Well Being by LaVonn. Wij richten ons op het laten stralen van je innerlijke zelf." Via Facebook worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van het aanbod. Deze worden ook in de agenda van de Gaanderbode vermeld. Sinds september is er verder een pop-up store gevestigd: PosiLief. In deze sfeervolle winkel kun je terecht voor kaarten, inpakpapier, stickers, cadeautjes en meer.

Jubileumactie: 30 jaar - 30 cadeaus!
Om het 30 jaar bestaan te vieren verloot LaVonn Haarmode tot 1 december maar liefst 30 behandelingen/cadeaus! Let op: elke behandeling vindt plaats op de jubileumdag zelf, 1 december 2021, met uitzondering van het Feestkapsel, dat op 31 december plaatsvindt. Cadeaus kunnen ook na 1 december worden afgehaald. Wat Yvonne allemaal verloot staat onder onderstaand filmpje.

Kijk ook hier: LaVonn 30 jaar

• 2x Massage
• 2x Krul/Knip-behandelingen
• 3x Gezichtsbehandelingen
• 3x Gellak-nagelbehandelingen
• 2x Pedicure-behandelingen
• 2x Cadeaubon t.w.v. € 25,- te besteden bij PosiLief
• 3x Feestkapsel voor de jaarwisseling (deze behandeling is in tegenstelling tot alle andere prijzen op 31 december)
• 1x Acces Bars Behandeling
• 2x Knip/Scheer of baardbehandeling bij Kruitboss
• 2x Diamond Filler Haarbehandeling 'Botox voor je haar'
• 3x Was/Masker/Knip/Föhn-behandeling
• 2x Kleurbehandeling
• 1x Artego-Pakket ter waarde van € 75,-
• 2x Haarbedel

Als je voor een behandeling meeloot, let dan op, dat je op 1 december zelf ook kunt. Meedoen kan via Facebook, via het invullen van een kaartje in de kapsalon of voor (oud)klanten via een e-mailbericht, voorzien van voor- en achternaam en telefoonnummer. Stuur dit naar Lavonn Haarmode te Gaanderen.


De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
Jaarlijks verschijnen er circa 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.kosteruitvaartbegeleiding.nl/

http://www.techstate.nl/?utm_source=Gaanderbode&utm_medium=Krant&utm_campaign=Verkeer&utm_content=advertentie-januari

https://uitvaartzorgkremer.nl/

https://www.dsrfood.nl/doetinchem

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

http://tekst-oke.nl

http://gaanderhuus.nl

https://www.facebook.com/stichtingsamterborg/

https://www.wijkwerkdoetinchem.nl/wijkwerkdoetinchem/wijknetwerk_44889/

http://www.dorpsraadgaanderen.nl/

https://hsvdoij.mijnhengelsportvereniging.nl