De Gaanderbode
Kijk hieronder de Gaanderbode online in.
Kijk voor alle edities op de homepagina

februari 2020
gaanderbode4-1feb2020

december 2019
gaanderbode3-8dec2019

november 2019
gaanderbode3-7nov2019

oktober 2019
gaanderbode 3-6 oktober 2019

september 2019
gaanderbode 3-5 september 2019

juli/aug 2019
gaanderbode 3-4 juli/aug 2019

Nieuws

Gaat de kermis in Gaanderen dit jaar weer door? Wat betreft de organisatie wel!
Rijksweg
geplaatst: 02-07-2021

Gaat de kermis in Gaanderen dit jaar weer door? De organisatie sorteert er in elk geval op voor. Ze is druk bezig met de voorbereidingen, ook al is het nog onzeker of het inderdaad zal kunnen. Mocht het in september mogelijk blijken om dit jaar weer kermis te vieren, dan staat alles in elk geval klaar. Hieronder het officiële bericht van het Team Kermis Gaanderen.

Beste Gaandernaren & kermisbezoekers,

We krijgen heel veel vragen of de kermis dit jaar gaat plaatsvinden in ons mooie Gaanderen. Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden. Daarom willen jullie graag meenemen, hoe de huidige stand van zaken nu is, zodat iedereen gelijk op de hoogte is.

Afgelopen jaar hebben we de beslissing (met pijn in ons hart) moeten nemen om de kermis, niet door te laten gaan. Daarvoor in de plaats hadden we een prachtige oliebollen drive-inn gerealiseerd op het kermis terrein. Zodat we met alle beperkingen toch een klein beetje het kermis gevoel hebben gecreëerd in ons mooie dorp.

Over iets meer dan twee maanden is het de tweede zondag van september. De kermiscommissie heeft niet stilgezeten en is op de achtergrond druk bezig met het organiseren van de 2021 editie. De vergunning voor onze kermis is aangevraagd bij de gemeente Doetinchem. Het is afwachten wanneer we toestemming voor de organisatie van de kermis krijgen en wat de gemeente als verplichtingen en beperkingen ons op gaat leggen. Een kermis organiseren waarbij we de 1,5 meter en de mondkapjesplicht moeten gaan handhaven is een onbegonnen zaak en gaan we dan ook niet doen, dan gaat ons kermisfeestje dit jaar niet door. We moeten dus met de definitieve beslissing wachten tot we groen- of rood licht krijgen van de Gemeente Doetinchem. De berichtgeving omtrent alle corona beperkingen zijn tot op heden in ons voordeel, echter blijft alles onzeker.

We beginnen de aankomende twee maanden tot aan de kermis met het promoten van de kermis en zullen jullie bijpraten over welke artiesten er gaan komen en welke attracties er allemaal op de kermisweide komen te staan. We starten dit jaar later met de voorverkoop van de kaarten. Deze begint op 28 augustus bij Koenders 't Ware Huis Gaanderen.

We hopen dat we elkaar dit jaar weer kunnen gaan zien op de kermisweide in september.

We vertrouwen erop jullie zo te hebben bijgepraat en natuurlijk houden we jullie op de hoogte zodra er meer informatie te delen is. Zet een kruis bij die dagen met potlood in je agenda en wanneer je de markeerstift er bij moet pakken hoor je ook van ons.

Vriendelijke kermisgroeten,
Team Kermis Gaanderen
De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
Jaarlijks verschijnen er circa 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.kosteruitvaartbegeleiding.nl/

http://www.techstate.nl/?utm_source=Gaanderbode&utm_medium=Krant&utm_campaign=Verkeer&utm_content=advertentie-januari

https://uitvaartzorgkremer.nl/

https://www.dsrfood.nl/doetinchem

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

http://tekst-oke.nl

http://gaanderhuus.nl

https://www.facebook.com/stichtingsamterborg/

https://www.wijkwerkdoetinchem.nl/wijkwerkdoetinchem/wijknetwerk_44889/

http://www.dorpsraadgaanderen.nl/

https://hsvdoij.mijnhengelsportvereniging.nl