De Gaanderbode
Kijk hieronder de Gaanderbode online in.
Kijk voor alle edities op de homepagina

februari 2020
gaanderbode4-1feb2020

december 2019
gaanderbode3-8dec2019

november 2019
gaanderbode3-7nov2019

oktober 2019
gaanderbode 3-6 oktober 2019

september 2019
gaanderbode 3-5 september 2019

juli/aug 2019
gaanderbode 3-4 juli/aug 2019

Nieuws

Uitvaartcentrum geopend in hartje Gaanderen

geplaatst: 09-02-2021   Tekst: Astrid van Beveren ©2021

Uitvaartcentrum Ganderije

Gaanderen heeft sinds kort een uitvaartcentrum. Aan de Hoofdstraat 3a, voorheen cadeauwinkel en lunchroom 't Binnen, zijn Dennis Kremer (39) en zijn partner Tamara Laarhuis in mei 2020 neergestreken om een uitvaartcentrum te beginnen. Eind januari is het geopend.

"We komen uit Doetinchem, waar ik in 2014 met mijn eigen uitvaartzorg-onderneming www.uitvaartzorgkremer.nl ben gestart. De stap om in een klein dorp als Gaanderen te gaan wonen vonden we best spannend maar we hebben het als zeer positief ervaren," vertelt Dennis. "Het is een fijn dorp, we voelen ons hier welkom. Mensen zijn vriendelijk, maken een praatje. En we hebben veel positieve reacties uit de buurt gehad op ons voornemen hier een uitvaartcentrum te beginnen."

Een heel uitvaartcentrum voor jezelf
Uitvaartcentrum Ganderije heeft de faciliteiten om één overledene tot aan de uitvaart op te baren. "We hebben een 24-uurskamer met koffiekamer. De nabestaanden krijgen een sleutel. Ze kunnen dan op elk gewenst moment bij de overledene zijn. Ze hebben de ruimte helemaal voor zichzelf. Het centrum wordt de hele periode - normaal zo'n 5 à 6 dagen - alleen door hen gebruikt. Die privacy vinden mensen vaak heel prettig."

Creatief zijn en meedenken
Ook verzorgt Uitvaartzorg Kremer indien gewenst een condoleanceavond en/of koffietafel. Dennis: "De wensen van de nabestaanden horen we graag. Momenteel is de uitvaart kleiner en besloten. Dat daagt ons uit om binnen de mogelijkheden creatief te zijn en mee te denken om er het beste van te maken maar dat doen we uiteraard altijd al. Met ons team van vijf mensen hebben we daarin veel te bieden."

Levensmissie
Dennis wist al in zijn jeugd dat hij uitvaartondernemer wilde worden. "Toen mijn opa rond mijn 12e overleed werd mij dat duidelijk. Ik heb eerst in de uitvaartverzekering gewerkt, daarna bij een landelijke uitvaartorganisatie en sinds 2014 heb ik dus mijn eigen onderneming."

Informatie
De officiële opening van Uitvaartcentrum Ganderije is vanwege de huidige situatie uitgesteld. Wil je het centrum toch al eens bezichtigen of wil je informatie? Neem dan vooral contact op. Uitvaartcentrum Ganderije is gevestigd aan de Hoofdstraat 3A, 7011 AA Gaanderen. Telefoon: 0315-700212 (24 uur bereikbaar). Website: www.uitvaartzorgkremer.nl.


De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
Jaarlijks verschijnen er 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.kosteruitvaartbegeleiding.nl/

http://www.techstate.nl/?utm_source=Gaanderbode&utm_medium=Krant&utm_campaign=Verkeer&utm_content=advertentie-januari

https://uitvaartzorgkremer.nl/

https://www.dsrfood.nl/doetinchem

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

http://tekst-oke.nl

http://gaanderhuus.nl

https://www.facebook.com/stichtingsamterborg/

https://www.wijkwerkdoetinchem.nl/wijkwerkdoetinchem/wijknetwerk_44889/

http://www.dorpsraadgaanderen.nl/