De Gaanderbode
Kijk hieronder de Gaanderbode online in. (Meer edities: zie Home.)

februari 2020
gaanderbode4-1feb2020

december 2019
gaanderbode3-8dec2019

november 2019
gaanderbode3-7nov2019

oktober 2019
gaanderbode 3-6 oktober 2019

september 2019
gaanderbode 3-5 september 2019

juli/aug 2019
gaanderbode 3-4 juli/aug 2019

Nieuws

Kledingwinkel Hippe Kippe schenkt 4200 cadeaubonnen aan zorgmedewerkers

geplaatst: 05-06-2020
Foto door Guido Pelgrim

cadeaubonnen
Alle 78 zorgmedewerkers van woonzorgcentrum De Pelgrim hebben onlangs een cadeaubon ontvangen van kledingwinkel Hippe Kippe uit Terborg. Ook de zorgmedewerkers van het Slingeland Ziekenhuis en Zorgorganisatie Azora kregen een hart onder de riem.

De winkel schonk in totaal maar liefst 4200 cadeaubonnen ter waarde van € 15 per stuk. Mede-eigenaar Claudia Willemsen uit Gaanderen: "Ik weet van dichtbij hoe belangrijk goede zorg is en ik wilde juist in deze tijd iets bijdragen. Het is geweldig dat er zo hard gewerkt wordt in de zorg om ons gezond te krijgen én te houden."

"Er gaat terecht veel aandacht uit naar de zorgmedewerkers die aan de bedden staan, maar voor iedereen in de zorg is het nu hard aanpoten. Daarom hebben alle medewerkers van deze drie instellingen een cadeaubon van ons gekregen. "

"sociaal en creatief ondernemerschap"
Claudia Willemsen is oprichter van kleertjes.com, de grootste kinderkledingwebwinkel van Nederland. Met Susan Veltman is ze eigenaar van de pas geopende Hippe Kippe winkel aan de Walstraat in Terborg. De webwinkel Hippe Kippe bestaat al sinds 2006, maar de stenen winkel opende op 1 februari dit jaar haar deuren. Na een paar enorm drukke weken sloeg de coronacrisis toe en was het opeens heel stil.

Claudia: "Ik heb geen vitaal beroep. Wat kon ik doen? Tot ik het prachtige initiatief van modeondernemer Kamst voorbij zag komen: zij schonken cadeaubonnen aan twee ziekenhuizen. Een voorbeeld van sociaal en creatief ondernemerschap. Dit gebaar wilden wij ook maken naar onze zorghelden en we hopen dat ze er blij mee zijn. Na contact te hebben gehad met Azora, het Slingeland Ziekenhuis en De Pelgrim hebben we de symbolische uitreiking van 4200 cadeaubonnen gedaan.”

Kleurrijke collecties & positieve reacties
Met de cadeaubon kunnen de ontvangers een aankoop doen bij Hippe Kippe, zowel in Terborg als online. Winkelmedewerker Nienke Benerink: "De cadeaubon is geldig voor de nieuwe collectie en sale. Met labels als Studio Anneloes, King Louie, Blutsgeschwister en Tante Betsy shop je bij ons merken die niet overal te koop zijn. We hebben een uitgebreide selectie van deze kleurrijke en gave collecties vanaf maat 34. Studio Anneloes is verkrijgbaar tot maat XXXL vergelijkbaar met maat 46-48 en Tante Betsy tot 50-52. Alles op onze website is ook in de winkel te vinden. Je kunt ook in onze webwinkel www.hippekippe.nl bestellen en dan hangt het voor je klaar in de winkel."

Natuurlijk ook hoop op nieuwe klanten
Ook Hippe Kippe merkt de impact van de coronacrisis. Nienke: "Toen de lockdown startte werd het erg rustig in de winkel en dat begint nu gelukkig weer flink aan te trekken. Klanten komen nu de bon inwisselen. Uit de gesprekken horen we dat de zorg een hele pittige tijd achter de rug heeft en dat de bon een fijne waardering is. Maar ook dat klanten verrast zijn over het brede kledingaanbod, in combinatie met tassen, schoenen, sieraden en hippe lifestyle-artikelen. Ik hoop dat de bonnen een succes worden en dat we er straks ook winkelfans vanuit de zorg bij hebben."De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
Jaarlijks verschijnen er circa 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.dsrfood.nl/doetinchem

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

https://miranda-meijer.nl/

http://tekst-oke.nl

http://gaanderhuus.nl

https://www.facebook.com/stichtingsamterborg/

https://www.wijkwerkdoetinchem.nl/wijkwerkdoetinchem/wijknetwerk_44889/

http://www.dorpsraadgaanderen.nl/