De Gaanderbode
Kijk hier de laatste Gaanderbodes online in:

okt 2018
Gaanderbode 2-6-okt2018

sept 2018
Gaanderbode 2-5-sep2018

april 2018
Gaanderbode 2-2-apr2018

maart 2018 (speciale editie)
Gaanderbode 2-special

februari 2018
Gaanderbode2-1-feb2018

november 2017
Gaanderbode1-2-nov2017

september 2017
Gaanderbode1-1-sep2017

Nieuws

Waarnemend wijkagenten stellen zich voor:

geplaatst: 9-1-2019
Waarnemend wijkagenten


De wijkagent van Gaanderen, Jan Eskes, is helaas al enige tijd afwezig vanwege persoonlijke redenen. Zijn taken als wijkagent worden waargenomen door Herbert Kreunen en Mariek Brugman. Zij stellen zich graag aan u voor.

Herbert Kreunen
"Ik ben Herbert Kreunen, wijkagent voor Schoneveld en Oosseld. Door het tijdelijk uitvallen van Jan Eskes nemen Marieke Brugman en ik samen de wijk Gaanderen waar.

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij de politie. Ik ben begonnen bij de toenmalige gemeentepolitie ‘s Gravenhage. Na een aantal wisselingen van standplaats ben ik weer teruggekeerd naar mijn roots; de Achterhoek. Zeven jaren ben ik wijkagent geweest in Doetinchem Noord - Bezelhorst. In maart 2016 heb ik de wijk Doetinchem Noord-Bezelhorst verruild voor Schoneveld Oosseld."


Marieke Brugman
"Hallo! Mijn naam is Marieke Brugman en samen met Herbert Kreunen ben ik waarnemend wijkagent van Gaanderen.

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij de politie en vanaf 2012 in Doetinchem, team Achterhoek-West. Naast mijn reguliere werk heb ik ook diverse neventaken, waaronder de ME en biker in de horeca. Ik wil mij nu meer gaan richten op het wijkwerk en zodoende neem ik samen met Herbert de wijk Gaanderen waar."

Wij hebben er erg veel zin in. Tot ziens in de wijk!

Wat zijn de taken van de wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. De samenwerking met de inwoners van de wijken is belangrijk. De wijkagent wil graag aanspreekbaar zijn voor de mensen, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun wijk. Zij zijn de extra ogen en oren van de politie.”

Contact
Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent. U kunt de wijkagent bereiken via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina.De Gaanderbode is de dorpskrant voor heel Gaanderen.
De Gaanderbode is in augustus 2017 opgericht.
In 2018 verschijnen er circa 8 edities.
De Gaanderbode is een uitgave van Tekst Oké .
Op alle uitgaves van De Gaanderbode rust auteursrecht.

Sponsors

https://www.buurtplein.nl/buurt/gaanderen/

https://winkel.hetleeslab.nl/product/spelspel/

https://miranda-meijer.nl/

http://tekst-oke.nl